Suomen Sairaalatukku

Katso video

Suomen Sairaalatukun TV-mainos erottuu televisiossa muiden joukosta! Halusimme tuoda katsojille hyvää mieltä hankalasta asiasta huolimatta. Klikkaa videota ja katso!

Merja Palm-Salotaipale 
Yrittäjä ja tuottaja, Videopalvelu

Julkaistu 15.4.2020

Suomen Sairaalatukku on kotimainen yritys, joka myy hoitotarvikkeita ja -tekstiilejä yritys- ja yksityiskäyttöön valtakunnallisesti. Tv-spotissa haluttiin mainostaa inkontinenssituotteita. Ymmärrettävästi aihe koetaan arkaluontoisena, eikä siitä haluta puhua julkisesti. Virtsankarkailu on kuitenkin todella yleistä ja koskee useaa elämänvaihetta. Haasteena oli luoda Tv-mainos, jolla tuodaan virtsankarkailun arkisuus esille positiivisessa valossa. Niinpä lähdimme rakentamaan mainosta, joka tekisi aiheesta helposti lähestyttävän huumorin kautta! Kuvaushetkeen naurua ja vähän itkuakin toivat filmitähtemme Pirjo-mummi sekä 4 kuukauden ikäinen Onni-vauva.

Edellisessä mainoksessa lähestyimme asiaa koiranpennun kautta, tällä kertaa asiakas halusi mukaan mummon. Käsikirjoituksen suunnittelu lähti liikenteeseen siltä pohjalta. Casting-vaiheessa ensimmäisenä löytyi tuttavamme Johanna Koskisen poikavauva ja eipä tarvinnut mummoa sitten kaukaa hakea – Onnin mummo on vankan esiintymiskokemuksen omaava Pirjo Kartano. 

Sitten oli aika kuvata Johannan ja Onnin kotona. Kuvausaikataulu ja vauvan unirytmi eivät oikein meinanneet osua yhteen, joten kohtasimme pientä kiukkua. Aluksi kuvista ei meinannut tulla mitään, kun pikkuisen filmitähden piti itkeä, syödä ja nukkua. Kaikista pätkistä, joissa Onni näkyy selkäpuolelta, on poistettu alkuperäiset äänet itkun pärähdyksineen ja lisätty äänipankista vauvan jokeltelua. Sillä aikaa kun hän oli unten mailla kuvailtiin Pirjon kanssa mainoksen viimeistä pätkää vedellä täytetyn lääkeruiskun kera. Välillä ruiskahti liikaa, sitten taas liian vähän ja joka välissä kuivattiin Pirjon hiukset uudelleen ja tasoiteltiin meikkejä. Tunnin unien jälkeen Onnikin oli kuvausmoodissa ja saimme talteen ihania hymyjä. Kuvauksissa naurua riitti, Pirjo on yhtä hulvaton livenä kuin videollakin.

Lopputuloksena on mainos, joka erottuu televisiossa muiden joukosta! Katso video ja voit myös jakaa sen kavereille!

Merja Palm-Salotaipale
Yrittäjä ja tuottaja, Videopalvelu

Julkaistu 15.4.2020

Pirjo Kartano

Pirjo on alkuperäiseltä koulutukseltaan sairaanhoitaja/terveydenhoitaja. Toinen puoli Pirjossa on kuitenkin johdattanut viihteen ammattilaiseksi ja antanut mahdollisuuden toimia musiikin kautta artistina sekä lapsille että aikuisille: Miauskis, Pelle Mamma, Oinoska ja HoitajaOinoska.

Miauskis-kissa roolin kautta on syntynyt toinen hahmo Misse- kissa, jonka puvussa seikkailee Pirjon tytär Johanna Koskinen. Pirjon on jäämässä kissan roolista vähitellen pois ja hän keskittyy kotipalveluihin. Pirjo tekee virkistyskäyntejä ikäihmisten luo ja toiminta koostuu musiikista, ulkoiluttamisesta, jumpasta, hieronnasta , torikäynneistä, hautojen hoitamisesta ja leipomisesta.

Pirjo Kartano

Pirjo on alkuperäiseltä koulutukseltaan sairaanhoitaja/terveydenhoitaja. Toinen puoli Pirjossa on kuitenkin johdattanut viihteen ammattilaiseksi ja antanut mahdollisuuden toimia musiikin kautta artistina sekä lapsille että aikuisille: Miauskis, Pelle Mamma, Oinoska ja HoitajaOinoska.

Miauskis-kissa roolin kautta on syntynyt toinen hahmo Misse- kissa, jonka puvussa seikkailee Pirjon tytär Johanna Koskinen. Pirjon kissa rooli on jäämässä vähitellen pois ja hän keskittyy kotipalveluihin. Pirjo tekee virkistyskäyntejä ikäihmisten luo ja toiminta koostuu musiikista, ulkoiluttamisesta, jumpasta, hieronnasta , torikäynneistä, hautojen hoitamisesta ja leipomisesta.

+358 500279686
merja.palm (at) videopalvelu.fi

© Videopalvelu Merja Palm

Copy link
Powered by Social Snap